Известие

Collapse
No announcement yet.

Свещи Golden Lodge боклук

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от virusalfa
    Първоначално публикувано от Mury
    Първоначално публикувано от vladimirrrr
    Колеги,просто споделих неприятен опит с тези Golden Lodge,които са 4 електродни 25HLD. Преди да купя тях сложих Champion,ама се вманиачих и на 2хил.км. ги смених Голдъна,цвета на старите си беше хубав и ги прибрах.Та сега си навих пак Championaсамо за проба и колата си зарабори доста по-добре.Смятам да си купя Denso докато не са измислили ментета и за тях.
    Опрделено Денсото е класи над този Голден лодж който се продава в БГ/и е по-ефтин/-ние с бат Бобо отдавна го приказваме тва но има хора които още си купуват такива свещи.Ако колата идва от чужбина с Голден лодж-супер истинския такъв въобще не е лоша свещ
    Аз като сера-сера,ама и ти копираш чужди мнения
    Шо шо шо
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Явно напоследък се продават много ментета на Golden Lodge
      Аз 2002г. купих на моята 8 бр. за 88лв. от магазина в Дружба.
      Карах я близо 35 000 км и я продадох с тях. Сега мисля, че Митко още кара с тях и не ги е сменял Сигурно тогава е нямало такива случаи или съм случил
      Щом колегите се оплакват не ги купувайте Иначе марката е много хубава
      В момента се оказва, че Денсо-то е читаво. Утре и от тях като вкарат ментета ще се получат такива теми Всичко е въпрос на късмет

Подкрепям 75 Turbo да не се плюят марките, а магазините които продават скапани части
      Ако някой има поглед как да се познават ментетата ще бъде безкрайно полезен
      sigpic

Comment

Свещите са достатъчно евтин консуматив,за да се окаже някоя от тях дефектна от завода.Подобни дефекти не са нещо ново
        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
          Свещите са достатъчно евтин консуматив,за да се окаже някоя от тях дефектна от завода.Подобни дефекти не са нещо ново
          А бе я стига аз съм си купувал 4 бр. Голден лодж за 33-ката и 4-те не работеха/колата не искаше да запали с тях а със старите пак Голден лодж си палеше/ аз мисля че 90% от тези свещи са ментета

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Темата е за СВЕЩИ, не за МАСЛА
            Последно от къде и какви свещи да си купуват колегите?
            sigpic

Comment

Денсо от Косер

Comment

Working...
              X